De 3 Makkere

Remus Tramm

Mister Remus er 25 år og er opvokset i den del af sjælland man helst holder sig langt væk fra. Med livet på landet, men mangel på interesse for alt der foregår udenfor udviklede han en enorm kærlighed til Dungeons & Dragons hvor kun fantasien sætter grænser for eventyrernes færden. Hvis han forvilder sig udenfor sin lejlighed hvilket kræver noget overtalelse, er han oftest at finde på diverse sejlskibe, chancerne for at finde ham er langt størst på skibe med fadølsanlæg. Han er den danske sejlskibflådes version af Spilmester Martin – fantastisk hår, kæmpe fantasi og massiv underholdningsværdi!
-Thor

Malte Holm

Malthe er som en væddeløbshest – spændstig, pisse flot at se på og sprængfyldt med energi!
Han kan fikse en trappe eller en vinduesramme hurtigere end du kan lave et mellemmåltid bestående af lun sveskegrød, og han kommer gerne og hjælper dig med opvasken bagefter.
Er dit liv begyndt at halte? Så snak med Malthe!
Føler du dig lidt olm? Så kom til Holm!

-Remus

Thor Aagaard

Udover Thors store viden om sejlskibe, så mestre han fodboldens verden! Dog kan han ikke ramme en pilatisbold med venstre benet, hvis den nu skulle forvilde sig foranham! Men til gengæld, kan han recitere samtlige kampe i den italienske Serie A, år for år, samt højdepunkterne, eller nævne hvem som vandt kvartfinalen i pokalen fra 1992, altså 7 år før han kom til verdenen!!
Thor går hårdt mod hårdt, og får ting til at ske. Han er opvokset i København, og hans baggrund fra det hårde Amager liv, har allerede sat sine spor. Inde bag hans vindbidte hårde københavner look, gemmer sig en blid herre, som elsker at tage ud til forældrene, hvor der er masser af natur, heste samt geder! Lade batterierne op, og så tilbage til den hektiske dagligdag som elev på Svendborg Søfartskole! Han er den yngste i vores Trio, men han er makkeren med hovedet det rigtige sted! Thor for president 2020!
– Malte